Behandelwijzen

Helder waarnemen

Helder waarnemen betekent voor mij het inzetten van een natuurlijke gave als diagnostisch instrument.

In ons dagelijkse leven voelen we allemaal de uitstraling van mensen, we reageren bijvoorbeeld anders als onze partner dicht bij ons staat, dan wanneer dat een onbekende persoon is. Veel mensen zullen ook met de ogen dicht kunnen bepalen of hun partner wel of niet vlak achter ze staat.

Deze natuurlijke gevoeligheid is bij mij altijd sterk aanwezig geweest en heb ik leren toepassen als diagnostisch instrument. Door contact te maken met de uitstraling van bijvoorbeeld een orgaan kan ik bepalen of daar een mogelijke energetische belasting van micro-organismen op zit. Door vervolgens het veld van deze belasting te neutraliseren is het mogelijk om chronische infecties te verwijderen. De methode die ik daarbij gebruik is ontwikkeld door Truus Hartsink en André Schaap. De resultaten zijn vaak opmerkelijk, ook bij langdurige problematiek. Vaak vind ik op deze wijze ook energetische belastingen met micro-organismen waarbij van te voren niet bekend was dat die een rol speelden.

Om te komen tot neutralisatie kan het mogelijk zijn om bepaalde vitaminen, mineralen of andere supplementen te gebruiken. Ook is het mogelijk om informatiedragers in te zetten in de vorm van een geplastificeerde koperdraad van ca. 17 cm lang. Deze draden zijn elektronisch opgeladen met de overeenkomstige trilling van een element, mineraal, vitamine of anders.

Deze informatiedragers noemen we frequentieremedies.

beautiful-tree-middle-field-covered-with-grass-with-tree-line-background