20220522_102027 bewerkt

Mijn naam is Marianne de Neve - Annema

Als vervolg op de middelbare school heb ik biologie gestudeerd in Wageningen. Na het afronden van deze studie ontdekte ik, dat ik graag met mensen wilde werken. Vervol­gens heb ik bewust gekozen voor de natuur­geneeskunde, omdat daar nog ruimte is, om de tijd voor een patiënt te nemen. En ook omdat niet alleen het zieke orgaan behandeld wordt, maar de hele mens.

De 6-jarige opleiding Natuurgeneeskunde in Hilversum heeft me vervolgens geleerd hoe ik dat kan doen. Daar heb ik ook een gedeelte van de technieken en methoden geleerd, waarmee ik nu werk. Vervolgens heb ik mijn natuurlijke gevoeligheid verder ontwikkeld door middel van de cursus Helder Waarnemen bij André Schaap. De methode en inzichten, die hij samen met Truus Hartsink heeft ontdekt, heb ik bij hem mogen leren. Dit stelt mij in staat om chronische belastingen op te sporen en te neutraliseren. Wilt u hierover meer weten, dan kunt u informatie vinden onder het tabblad “Behandelwijzen/Helder Waarnemen”.

Als natuur­geneeskundige wil ik mensen helpen, die op zoek zijn naar verlichting en genezing van hun klachten. Mijn uitgangspunt is daarbij de behandeling van de gehele mens.

'De kracht van de genezing ligt in het geheel: de gehele mens, met lichaam, ziel en geest.'

Marianne de Neve – Annema